Tuoteryhmä
Osoite: Yinma Industrial Park, Changyi City, Shandongin maakunta, Kiina Yhteystiedot: Sally Zhou TEL: 0086-536-8650536 Faksi: 0086-536-8650536 Matkapuhelin: +8613705369780 Sähköposti: marketone@kai-de.com .bshare-custom.icon-medium-plus a.new{ width:50px; height:50px; margin-left:10px; padding-left:00px;} .bshare-custom.icon-medium-plus a.new{ width:50px; height:50px; margin-left:10px; padding-left:00px;}
3 kerrosta PERT-EVOH Pipe Production Line

3 kerrosta PERT-EVOH Pipe Production Line

3 kerrosta PERT-EVOH Pipe Production Line

Tuotetiedot

VOH-hapen lattialämmitysputki on yhä suosittu markkinoilla. KAID-tehdas on erikoistunut nopeisiin ja monikerroksisiin komposiittiputkilinjaan, johon kuuluvat 3 kerrosta tai 5 kerrosta PERT / PEXb / PEXa EVOH-hapen estoputkilinjaa.

 

Äskettäin olemme juuri päättäneet yhden 3 kerroksen PERT-EVOH putkenvalmistuskoneen merentakaiselle asiakkaalle.

 

Valmistettiin 3 kerrosta PERT / EVOH putkarakennetta seuraavasti:

 

 

Joitakin yksityiskohtaisia ​​kuvia linjavälineestä

1) Suuritehoinen PERT-ekstruuderi, EVOH-hapenestovaihteisto, liima-ekstruuderi

korkea tarkkuus 3 kerrosta Ekstruusio-muotinpää, saumaton hitsaus, ei kuollut kulma, jotta varmistetaan tuotetun putken pinnan sileä ja pätevä. Erityisesti suunniteltu ekstruusiosuulakepää on helppo puhdistaa.

2) Double Station Pipe Winding Machine erityisellä jännitteensäätimellä, Servo -ohjausyksikkö, joka varmistaa kierretyn putken siistinä ja järjestyksenmukaisuuden, SIEMENS PLC: n hallintaa, helppoa ja kätevää käyttää

 

Kaide Machinery on yksi tunnetuimmista 3 kerroksista pert-evoh putkien tuotantolinjan valmistajista Kiinassa, ja olet varmasti kannattaa ottaa yksi. Tervetuloa tukemaan 3 kerrosta pert-evoh putki tuotantolinja kilpailukykyiseen hintaan meidän tehdas.
Hot Tags: 3 kerrosta pert-evoh putki tuotantolinja Kiina, tehdas, valmistajat, hinta
Liittyvät tuotteet
Tutkimus